Diner
Brasserie HA’ heeft een typisch Frans/Belgische keuken. Een mooie Chateaubriand, frisse salade met coquilles, huisgemaakte steak tartaar, of iets anders van de kaart?
De ‘suggesties van de chef’ wisselen zeer regelmatig, deze spelen in op de verschillende seizoenen en zijn een smaakbeleving.
Hoofdgerechten
-
Salade kip 23
gebakken hoevekip, appel, kerry & croutons
-
Salade geitenkaas 23
crotin de chavignol
-
Salade vitamine C met scampi 25
-
Cannelloni 25
truffelroom, champignons, groene asperges
-
Gebakken zeetong 38
hoeveboter, tartaarsaus & frietjes
-
Steak tartaar met frietjes 25.5
-
Steak pepersaus of béarnaise 25.5
-
Tomaat garnaal ( 2 stuks) met frietjes 29
-
Salade, Sint-Jacobsvruchten 24
wakame, mosterd, gember
-
Tagliatelle, Sint-Jacobsvruchten 28
saffraansaus, truffel & limoen
Wijnen
Bij een mooi gerecht hoort een mooie wijn of bubbel.
Laat u verrassen, er zijn verschillende wijnsuggesties, die elke maand wisselen en waarvan u 1 glas kunt nemen.
Allergieën?
Gluten, lactose, pinda, noten of andere allergie?
We houden er graag rekening mee
of kijken voor een passend alternatief.
Gelieven dit op voorhand te melden.